Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 For This Romance - Trouwinspiratie | #mustread Riverstones Jewelry

#mustread Riverstones Jewelry

Riverstones_0001

In de categorie #mustread hebben we weer een juweeltje voor je! Maak kennis met Riverstones. Ben je opzoek naar toffe sieraden die je perfect kan dragen tijdens je trouwdag en erna?. Wij kwamen een aantal maanden geleden Riverstones van Ronja tegen en waren direct mega enthousiast! Ronja is drie jaar geleden begonnen met het ontwerpen van sieraden, ze is creatief, houdt van muziek, yoga en haalt haar inspiratie uit de natuur.

‘Doormiddel van mijn sieraden wil ik een reminder mee geven,  sta stil bij de kleine momenten, bij jezelf en bij het leven.’

De perfecte combinatie om tijdens je trouwdag te dragen als mooie herinnering! Vier het leven en sta hier ook bij stil. Of je nu al getrouwd bent of niet, wij gaan zeker bij deze getalenteerde dame sieraden bestellen.

Riverstones_0002Wie is de persoon/ personen achter Rivestones?

De persoon achter Riverstones is Ronja Brall. Onderneemster in hart en nieren, 30 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ronja geniet van het drukke, bruisende leven van de stad waar vanuit ze ook werkt. Maar daarbij is het ook enorm belangrijk voor haar om zo nu en dan rustmomenten in de bouwen. Om op te kunnen laden. Dit is ook de boodschap die Ronja meegeeft bij haar sieraden omdat ze van mening is dat de maatschappij dit te weinig doet en we vaak maar doorrennen. Ronja vindt zelf haar rust in de natuur, in muziek en door het doen van yoga.

Hoe lang bestaat Riverstones?

Riverstones bestaat 3 jaar. Het eerste ontwerp was een ananas armbandje, net voordat de ananas hype begon. Dit armbandje was een hit en zo is het begonnen. Ronja werkte daarvoor als personal trainster en heeft de sportacademie afgerond. Omdat ze als kind heel veel kunstschaatse en hier wedstrijden in deed, was de sportacademie een logische keuze. Maar als sporttrainster was ze niet gelukkig en het creatieve ondernemers bloed, meegekregen van haar ouders, kroop uiteindelijk toch waar het niet gaan kon.

Wat/wie heeft je geïnspireerd om sieraden te gaan maken?

Als kind was ik altijd creatief bezig. Ik maakte van alles, van jurken, tot mijn eigen kunstschaatspakjes tot sieraden. Toen ik drie jaar geleden naar Bali ging om even op te laden van het vele werken zag ik hoeveel dingen je daar kunt laten maken en hierdoor ging het creatieve bloed bij mij weer stromen. Ik heb toen een paar schetsen gemaakt van sieraden en zo is het balletje gaan rollen.

Wat onderscheid jou van andere sieraden makers?

Wat Riverstones onderscheidend maakt is dat we een mooi merk neer zetten met mooie producten maar daarmee ook een boodschap en een verhaal vertellen. Namelijk dat we als maatschappij vaak maar doorrennen en wij geven door middel van de sieraden een reminder mee om stil te staan bij de kleine momenten, bij jezelf en bij het leven.

Riverstones_0004Kun je ons iets meer vertellen over je visie? Wat zou je in de toekomst willen bereiken?

Wat uit je hart komt dat blijft en dat groeit. Zo ervaar ik het tenminste helemaal. Wat ik doe met Riverstones komt zo erg uit mijn hart, waardoor ik ervan overtuigd ben dat het zal blijven groeien. Ik heb grote plannen voor de toekomst. Ik wil de productie van de sieraden verbeteren en centreren door een duurzame fabriek te gaan bouwen op Bali. Ik ga hiervoor een crowdfunding actie starten in oktober. Heel spannend en heel gaaf. De mensen met wie ik daar werk zijn als een soort familie voor me geworden, ik wil ook echt samen met hun werken aan een betere toekomst voor hunzelf en het eiland. Met een sterke basis, daarmee bedoel ik de productie, kun je veel beter groeien. En dat is wat ik uiteindelijk wil in binnen en buitenland.

Zijn er sieraden die je zou aanbevelen aan toekomstige bruidsparen?

De natuurlijke drusy Agate sieraden doen het altijd goed voor bruiloften. Agate is het soort steen en drusy betekend dat het ongeslepen is. De steentjes glanzen daardoor wel heel mooi maar zijn dus helemaal natuurlijk. Zo heeft Sanny Verhoeven (van Sanny zoekt geluk) laatst de Embrace Cuff Zilver en de Serenity Ring Zilver met drusy agate gedragen op haar bruiloft. Daarnaast is een hand met diverse kleine ringetjes ook altijd prachtig.

Riverstones_0003

 

No Comments

Post a Comment