Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 For This Romance - Trouwinspiratie | Griekse schoonheid door Naturae Design

Griekse schoonheid door Naturae Design

trouwinspiratie nederland

Haarstukken voor jou als bruidje zijn helemaal 2016 en draag je juíst op je grote dag. Voor Daniella, designer van deze unieke haarstukken, is haar avontuur in april 2014 gestart met Naturae Design. Haar fascinatie door de geschiedenis van de antieke haarstukken ontstond toen Danielle de antieke Myrtle kroon tegen kwam op een antiek marktje. Anderhalf jaar later zijn er twee lijnen uitgebracht. Dit bewijst maar weer hoe snel het soms kan gaan.

Grootste inspiratie? Dat is bij uitstek de natuur. Het dragen van een kroon van natuurlijke elementen als een eerbetoon aan de natuur wordt namelijk al sinds de Griekse tijd gebruikt voor bruiloften. Tradities van vroeger zijn prachtig om in nieuwe stijl terug te brengen.

Een combinatie van antieke en moderne elementen, goud, verzilverde stukken en edelstenen worden allemaal bevestigd en gesoldeerd met de hand, hierom is elk stuk uniek en kan hierdoor generaties mee gaan. De ontwerpen zijn gemaakt voor bruidjes, maar kunnen ook gedragen bij een alledaagse look. Maak een simpele knot en dit vast met een haarklem of een kroontje en je kunt er weer tegenaan.

Haaraccessoire: Naturae Design | Foto: Karin Ni

No Comments

Post a Comment