Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/f/9/forthisromance.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 For This Romance - Trouwinspiratie | #MUSTREAD Puravie

#MUSTREAD Puravie

amanda-drost-photography_0001Omdat we in de trouwwereld veel bijzondere mensen tegen komen waar we enthousiast van worden, hebben we een de categorie #mustread bij For This Romance. Een plek waar we unieke vendors de vragen stellen die je altijd al van hen wilde weten. Laat je verrassen! 

“De natuur is een voorbeeld voor mij. Ongedwongen en ongerept. Mijn kracht zit in het feit dat ik zowel stylist als bloemist ben”

Chantal van Puravie maakt werkelijk de meest prachtige creaties. Ze is bloemist en stylist, een top combinatie om bruiloften tot in detail te stylen. Als fotografen weten wij als geen ander hoe belangrijk styling is. Juist die kleine details en prachtige bloemen geven dit feest der liefde een nog persoonlijker tintje. Wij zijn gek op haar werk en lieve persoonlijkheid. Puravie is een echte topper binnen de trouwbranche die we graag aan jullie voorstellen. Laat je inspireren door haar visie en prachtige werk!

amanda-drost-photography-1

Wedding planner: Over The Moon Weddings | Fotocredit: Amanda Drost Photography

Wie is de persoon achter Puravie? 

Ik ben Chantal ten Brinke en getrouwd met Marijn. Hij is de liefde van mijn leven en ik geniet elke dag weer van het idee dat hij degene is die mij gelukkig maakt. Samen wonen wij in een oud karakteristiek huis in het centrum van Apeldoorn, dichtbij de bossen. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje. Een hele belevenis en ik kijk er naar uit om liefde te kunnen geven aan dit kleine mensje. Ik hou van gezelligheid, koken en nodig graag mensen uit voor een hapje of een drankje.

Waar ligt jouw kracht bij het stylen van bruiloften?

Ik denk in het weglaten. Tegenwoordig zie ik veel bruiloften voorbij komen waar enorm uitgepakt wordt voor wat betreft versiering. Als ik dan het eindresultaat bekijk, zou ik de helft weggelaten hebben. Ik zeg ook vaak dat een bruiloft helemaal niet enorm veel geld hoeft te kosten. Als je maar focust op de onderdelen die voor jullie echt van waarde zijn. De kunst van het weglaten zou veel mensen kunnen helpen. Daarnaast ligt mijn kracht in het feit dat ik zowel stylist als bloemist ben. Doordat ik beide facetten vanuit professioneel oogpunt kan bekijken ben ik goed in staat om ze op de juiste manier met elkaar te verbinden en te combineren.amanda-drost-photography_0012

Fotocredit: Amanda Drost Photography

Wat/wie heeft je geïnspireerd om stylist te worden?

Eigenlijk niet specifiek iemand, maar gewoon mijn eigen gaven en talenten. Bezig zijn met vormen, kleuren, stijl etc. is iets waar ik al van jongs af aan mee bezig ben. Iets wat in mij zit! Op een heel natuurlijke en ontspannen manier word ik elke keer weer geïnspireerd om mensen te helpen en te adviseren hoe ze van hun bruiloft of interieur iets kunnen maken wat bij hen past. Een omgeving of ruimte waar ze een stukje van zichzelf in zien. De aankleding van een bruiloft wat je in je gedachten zo had voorgesteld. Een boeket met de mooiste samenstelling van kleuren en vormen, of de inrichting van jullie huis wat je het gevoel geeft dat elk hoekje warmte uitstraalt. De natuur is een voorbeeld voor mij. Vaak ongedwongen en ongerept. Vormgegeven zoals het is ontstaan en niets is vanzelfsprekend. Iedere bruiloft, ieder bloemwerk of interieur is uniek.

alice-mahranamanda-drost-photography_0011alice-mahran-photography

Fotocredit: Alice Mahran | Rentals: Te Leuk Trouwen

Wat maakt je onderscheidnd als stylist?

Ik geloof dat verschillende facetten iemand onderscheidend kunnen maken. Een pallet van verschillende eigenschappen bij elkaar geeft iets of iemand een persoonlijkheid. Ik denk dat mijn persoonlijkheid, informele aanpak in combinatie met professionaliteit en ervaring maken wie ik ben als stylist en bloemist.

Wat omschrijf jij als een ideale bruiloft?

Een authentieke locatie met veel bloemen en een perfect gestylde dinertafel. Uitgebreid tafelen met elkaar vind ik heel waardevol tijdens een bruiloft. Besteed je budget aan de juiste elementen waar jullie echt blij van worden want ‘less is more’.

Dé gouden tip voor de bruid en bruidegom van ’2017?

Betrek iemand bij het uitdenken van het totaalconcept van jullie bruiloft. Uitdenken van kleuren, styling, bloemen, stationary, dresscode etc. Zodat alle details op elkaar zijn afgestemd. Voor die tijd neemt dit je veel denkwerk uit handen. Ook tijdens en na jullie grote dag hebben jullie hier veel plezier van. Mijn ervaring is dat mensen die mijn advies inhuren, altijd blij worden van een professional met ervaring. Iemand die meedenkt en weet waar je op moet letten in het maken van keuzes tijdens het regelen van jullie bruiloft.

aboutpuraviesuegraphy008

Fotocredit: Suegraphy

No Comments

Post a Comment